Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Termal Barkod Etiket Yazıcıları

Termal Barkod Etiket Yazıcıları
Genel bakış

İlk olarak 1972 yılında pazara sunulan termal yazıcı, güvenilir ve dayanıklı bir teknoloji olarak ününü tartışmasız bir şekilde kazanmıştır. Barkod etiketlemesi birçok sektörde ve fonksiyonda, özellikle büyük miktarlarda dayanıklı barkod etiketleri basabilme kabiliyetinden dolayı yaygın olarak kullanıldığında gerçekten de yerini buldu. Termal barkod etiket yazıcıları  , barkod etiketleme endüstrisinin iş gücüne sahiptir. 
termal barkod etiketi
 
Bununla birlikte, bu yazıcıların erken nesillerinde önemli bir dezavantaj vardı. Her üretici tarafından oluşturulan özel yazıcı komut dillerini kullandılar. Bu tür yazıcıları kullanan müşteriler, mevcut veya eski bilgi sistemlerini bu termal barkod etiket yazıcılarıyla entegre etmek için sık sık önemli miktarda zaman ve para harcadılar, böylece birbirleriyle başarılı bir şekilde iletişim kurabildiler. Maalesef, iletişim ve kontrol için kullanılan standart bir termal yazıcı dili yoktu.

Neyse ki, termal barkod etiket baskı endüstrisindeki liderler artık Hewlett Packard (HP) Yazıcı Komut Dili (PCL) olarak bilinen standart bir baskı dilini büyük ölçüde benimsemiştir. HP PCL barkod etiketi çözümünün , termal yazıcı teknolojisini kullanarak en yüksek kalitede barkod etiketlerini yazdırmak isteyen kullanıcılar için neden önemli olduğunu anlamak önemlidir.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.