Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Samsung Xpress SL-M2070FW Muadil Toner

Samsung Xpress SL-M2070FW Muadil Toner
Samsung Xpress SL-M2070FW Yazıcı Hakkında 

Samsung Xpress M2070FW MFP ile kablosuz yazdırın ve zahmetsizce paylaşın . Tek gereken, gelişmiş NFC teknolojisine sahip basit bir dokunuş ve Samsung Mobile Print App, güçlü mobil özelliklerden faydalanmanıza izin veriyor.
 

İPhone, iPad, Android ve Windows Phone cihazları için mevcut olan Samsung Mobile Print App ile mobil cihazlarınızın tüm üretkenliğini serbest bırakın. Kablosuz ağınız üzerinden doğrudan mobil cihazınızdan yazıcıya kolayca yazdırabilirsiniz. Tüm potansiyelinizin kilidini, görüntüleri, PDF'leri ve Word, PowerPoint ve Excel de dahil olmak üzere tüm Microsoft® Office belgeleri paketini basmanıza izin veren mobil bir çözüm ile açın. Gelişmiş Samsung bağlantısının gücünü kullanarak daha akıllı ve hızlı çalışabilirsiniz.
 

4'ü bir arada çok yönlülüğü ile Samsung M2070FW MFP iş akışını kolaylaştırır ve iş akışınızın mümkün olduğu kadar verimli olmasını sağlar. Yazdırma, fotokopi, tarama ve faks işlevleriyle M2070FW, engelsiz bir esneklik sunar. Kimlik Kopyalama ve N-up kopya gibi bir dizi yenilikçi özellik, daha akıllı çalışmanıza olanak tanır.

Daha fazla ayrıntı için lütfen Samsung resmi web sitesini Samsung Xpress M2070FW ziyaret edin 
samsung 2070 toner
 
Samsung MLT-D111 Muadil Toner Hakkında
 
Marka:SAMSUNG
Kategori:Lazer Toner
Ürün Kodu:M2020 / M2070
Model No:MLT-D111 (M2020)
Renk:Siyah Muadil Toner
Baskı Sayısı:1000 sf * (%5 doluluk oranı ile)
 
Samsung MLT-D111L Muadil Toner mi arıyorsunuz? Şu andan itibaren Kartuşları online olarak REtech Bilişim sitesinden satın alabilirsiniz.

Bu ekonomik ancak yüksek kaliteli Muadil Samsung MLT-D111L Toner Kartuşu, baskı maliyetlerinden tasarruf etmenize yardımcı olacak mükemmel çözüm olacaktır. Kartuş tamamen yeni bileşenlerden üretilmiştir ve mevcut Samsung MLT-D111L Toner Kartuşunuzu değiştirirken sorunsuz bir şekilde yazıcınızla uyumlu olacaktır. Çevre dostu bir şirket olarak üreticilerimiz ISO14001 sertifikasını ve kalitesi için ISO9001'i geçmiştir.

Yeni uyumlu Samsung MLT-D111L toner kartuşumuz size OEM Samsung MLT-D111L toner kartuşunun kalitesi kadar mükemmel baskı kalitesi sunar. Ayrıca, en az OEM emsaliyle aynı miktarda sayfa basacaktır. Şirketimiz, REtech Bilişim, Muadil ürünlerimizin tüm memnuniyetinizi karşılamasını sağlar. 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.