Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

SAMSUNG SCX-4300 muadil toner

14-03-2019 08:32
SAMSUNG SCX-4300 muadil toner

SAMSUNG SCX-4300 ÜRÜN İNCELEME


 

SCX-4300, beş sayfalık bir metin belgesini sadece 30 saniyede veya 10 ppm'de tamamlayan oldukça küçük bir yazıcıdır.Metin ve grafik sayfaları (bunlardan beşi) 11.54ppm'de daha da hızlı ve 20 sayfalık belgemizi yazdırdığımızda, 1:21, hızı tekrar 14.81ppm'e çıkardı.Samsung'un en yüksek hızının 18 ppm olduğunu iddia ettiği için neredeyse kesin olarak doğru olan bir yazıcı üreticisi için.

Tek sayfalık bir fotokopi 11 saniyede bitti, böylece makineden dakikada altı ya da öylesine sayfa alabilir ve 15 x 10 cm'lik bir fotoğraf 13 saniyede biraz daha fazla çekti.Bu hızların her ikisi de, özellikle 100 £ - daha az eksi teslimatla satılan bir makine için etkileyicidir.

 


Çoğu alanda baskı kalitesi iyi.Makinenin maksimum çözünürlüğü sadece 600dpi olmasına rağmen, metinde tırtıklı diyagonal veya eğrilerin çok az görünen bir işareti vardır.Gri tonlamalı grafikler eklediğinizde, bazı şeritlerde belirgin ve görünür gri tonların olmadığı, kalite o kadar iyi değil.


Bu, bir kurs baskı matrisine sahip olmasının yanı sıra, belirgin mikro bantlamadan muzdarip olan ve daha karanlık, gölgeli alanlarda çok fazla ayrıntı kaybeden fotoğrafik baskılarda vurgulanır.Son olarak, gri tonların fotokopileri, özellikle de makinenin kendisi tarafından basılanlar, baskı yüzeyinin parçaları silinmiş gibi gözüküyor.Bunu diğer Samsung all-in-one makinelerinde ve diğer bazı markalarda da farkettik ve bunun baskı matrisindeki nokta desenleriyle çarpışan biraz gibi, Contact Image Scanner (CIS) tarama teknolojisinin bir ürünü olduğunu düşünüyorum. Kötü Moire saçakları.


SCX-4300, 2000 adet ISO sayfası yazdırabilen entegre bir tambur ve toner kartuşu kullanır. Muadil toner kullanarak maliyeti daha da düşürebilirsınız. bir tipik maliyetle, bu, kağıt maliyetleri de dahil olmak üzere 0.07$ sayfa başına maliyet verir.Bu, bir mono lazer cihaz için ve renkli baskıdan siyah baskı için oldukça tipik bir maliyettir, bu nedenle, hepsi bir arada ürünün nispeten düşük satın alma fiyatı nedeniyle ekstra ödeme yapmazsınız.

 

Sonuç

Bu, tipik bir ofis ortamında ve evde olacak iyi ve anlaşılır, çok işlevli bir yazıcıdır.Oldukça hızlı, iyi metinler ve geçirgen grafikler ortaya çıkarsa da, özellikle gri tonlardaki grafiklerin kopyaları çok düzensiz olabilir.İşletme maliyetleri makul ve bütçeniz kısıtlıysa, bu durum ana ofis yazdırma, tarama ve kopyalama işlevlerini makul bir maliyetle sağlamanın iyi bir yoludur.

 

 

 

 

SAMSUNG MLT-D109 (4300) MUADİLÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Marka:Samsung

Kategori:Lazer Toner

Ürün Kodu:SCX4300

Model No:MLT-D109 (4300)

Renk:Siyah Muadil Toner

Baskı Sayısı:2500 sf * (%5 doluluk oranı ile)

 

Siyah muadilkartuşu için yaklaşık olarak ortalama baskı kapasitesi%5 doluluk oranıISO / IEC 19798'e dayanır.

Gerçek baskı kapasitesi, basılan sayfaların içeriğine ve yoğunluğuna bağlı olarak önemli ölçüde değişiklikler gösterir

 


 

Samsung MLT D109 (4300) Muadil Toner Bilgileri

Uyumlu siyah Samsung MLT-D1092S lazer toner ile daha ekonomik baskı maliyetlerinin keyfini çıkarın. Samsung MLTD1092S siyah toner ünitesi, 2000 adede kadar baskı kapasitesine sahip olup etkileyici bir görev döngüsü sunarak, orijinal bir Samsung toneri kullanımına kıyasla baskı başına maliyette büyük bir indirim sağlar. Bu daha ucuz uyumlu Samsung MLT-D1092S / ELS yazıcı kartuşu, hızlı ve kolay değiştirme için kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir.


Bütçeye Uygun Samsung MLT-D1092S Toneri Satın Alın

Uyumlu Samsung D1092S toner satın alırken kaliteli ürünleri aldığınızdan emin olmanız için para iade garantisi sunuyoruz. Toner ürünlerinizi RetechBilisim.com.tr adresinden satın aldığınız da, almış olduğunuz üründen memnun kalmazsanız, ürünü 30 gün içerisinde iade edip paranızı geri alabilmektesiniz.


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.