Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Samsung SCX-3405 muadil toner

Samsung SCX-3405 muadil toner

Samsug SCX-3405W Lazerjet Yazıcı Hakkında 


Kompakt ve şık, çok işlevli Samsung SCX-3405W yazıcı rahat bir maliyet yönetimine yardımcı olur. Kullanımı kolay olan bu hepsi bir arada lazer yazıcı, teknolojiyi optimize etmek ve toner, kağıt ve enerji tasarrufu yapmak için tek dokunuşlu bir Eco Düğmesine sahiptir.
 
Bu Samsung lazer yazıcı, önce dan önce belgenizi doğru bir şekilde önizlemenizi ve kalitenizi, renginizi vb. Kolay Yazıcı Yöneticisi özelliği ve tek dokunuşla kablosuz bağlantı, hepsi bir arada lazer yazıcınızı hemen ayarladığınızdan emin olun. Dahası, Samsung SCX-3405W ile doğrudan çevrimiçi çeşitli telefonlardan, mobil tabletlerden ve daha pek çok şeyden basıldığında. Dakikada 20 sayfa baskı hızı ile bu Samsung lazer yazıcı zamanınızı en iyi şekilde yönlendirmeyi sağlıyor.
 
Bu Samsung lazer yazıcı tarafından tasarlanmış 1200x1200 dpi netlik, çıktılarınız mükemmel bir ayrıntı verir. Dahası, hepsi bir arada baskı, tarama ve tarama için tüm baskı işlemlerinizi istediğiniz tutacağınızda emin olabilirsiniz.
 

samsung scx 3405 toner

 

Samsung MLT-D101S Muadil Toner Bilgileri 


Marka:SAMSUNG
Kategori:Lazer Toner
Ürün Kodu:ML2165 / SCX3505
Model No:MLT-D101 (2165)
Toner Kodu: Samsung MLT-D101 
Renk:Siyah Muadil toner
Baskı Sayısı:1500 sf * (%5 doluluk oranı ile)
 

 
Samsung MLT-D101S Muadil Toner
 
Bu ekonomik Toner yüksek kaliteli uyumlu Samsung MLT-D101S Toner Kartuşu, baskı maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı olacak mükemmel çözüm olacaktır. Kartuş tamamen yeni bileşenlerden yapılmıştır ve mevcut Samsung MLT-D101S Toner Kartuşunuzu değiştirirken sorunsuz bir şekilde yazıcınızla uyumlu olacak. Çevre dostu bir şirket olarak üreticilerimiz ISO14001 sertifikasını ve kalitesi için ISO9001'i geçtimiştir.

uyumlu Samsung MLT-D101S muadil toner kartuşumuz, OEM Samsung MLT-D101S toner kartuşunun yanı sıra mükemmel baskı kalitesi sunar. Ayrıca, en az OEM emsaliyle aynı miktarda sayfa basacaktır. Şirketimiz, uyumlu ürünlerimizin tüm memnuniyetinizi karşılamasını sağlar. Tüm Türkiye’ye hizmet veren internet sitemizden Ve Perpa tic merkezindeki  depomuzdan mümkün olan en hızlı sevkıyatı garanti ederek gönderiyoruz.


 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.