Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Orijinal toner ve kartuşları neden bu kadar pahalı?

14-03-2019 13:21
Orijinal toner ve kartuşları neden bu kadar pahalı?

 

Orijinal toner ve kartuşları neden bu kadar pahalı?


Uygun fiyatlı yazıcı toneri ve kartuşu kullanan bir yazıcı bulmak biraz araştırma gerektirebilir. Yazıcı üreticileri birkaç ayda bir yeni yazıcı modelleri piyasaya sürüyor ve çoğu kaliteli metin veya fotoğraf basabiliyor. Peki neden bazı yazıcı tonerlerini diğerlerinden daha pahalı? Bu kılavuzda, belirli mürekkep ve toner türlerinin neden pahalı olduğunu açıklayacağız ve size baskı maliyetlerinden tasarruf etmenin harika yollarını göstereceğiz.



 

Sebep 1: Verimsiz baskı maliyeti olan bir yazıcı satın aldınız


Sadece küçük bir miktar karşılaştırmalı alışverişten sonra bile, yazıcılar  fiyat bakımından çılgınca değişebileceği açıktır. Bazıları 50 dolar kadar ucuz olabilir, bazıları ise yüzlerce dolar olabilir. Farklı yazıcı modelleri her zaman satışa sunulmuş gibi görünmektedir ve ucuz bir fiyat etiketine sahip bir yazıcı bilgisiz tüketicilere çok cazip gelebilir. Yazıcı endüstrisi, daha uzun yıllardır tıraş bıçağı ve bıçak işi modeli olarak bilinen, ucuz yazıcıları pahalı toner ve kartuşları satmakta başarılı olmuştur. Tıraş bıçağı ve bıçak modeli, bir ürünü satın almak için müşteriyi çeken düşük bir fiyattan satma fikridir, ancak ürünün çalışabilmesi için bağımlı olduğu sarf malzemeleri için yüksek bir fiyat talep etme fikridir.

 

Örneğin, elde tutulan bir tıraş bıçağı, ürünü gerçekten kullanmak için satın almanız ve satın almanız gereken yüksek fiyatlı bıçak paketlerine kıyasla çok az masrafa neden olur. Benzer şekilde, Bir yazıcının ömrü sona erdiğinde, müşteri genellikle yazıcı kartuşlarına yazdıklarından daha fazla para harcar. Aslında, çoğu yazıcı hafif bir zararla eşit dağılma veya satma fiyatına sahiptir.Niye ya? Ürünü kullanmak için ihtiyaç duydukları tonerler ve kartuşlar için daha yüksek bir miktar talep edebildikleri için ve mürekkep veya toner bittiğinde, tekrar satın almaktan başka seçeneğiniz kalmayacaktır. Bu son yazıcı satışını bir tuz tuzu ile almanızı öneririz. İlk bakışta harika bir yazıcı olabilir, ancak önce araştırmanızı iyi yapmanız gerekir.

İhtiyaçlarınızı karşılayan ve saygın bir baskı değeri sunan bir yazıcı arayın



 

Sebep 2: Yazıcınız, baskı gereksinimlerinize uymayan kartuşlar kullanıyor


Yazıcı toner kartuşları ve bunların sayfa verimi, yazıcıdan yazıcıya oldukça farklı olabilir. Hepsi bir arada mürekkep püskürtmeli makineye veya renkli bir lazer yazıcıya sahip olsanız da, ne yazdırdığınız ve ne tür bir kartuşla baskı yaptığınız, mürekkebinize ne kadar çabuk geçeceğinizi belirler.Inkjet yazıcılar, çoğunlukla ev baskıları ve fotoğraflar için en iyisi olan mürekkep kartuşlarını kullanır. Küçük boyutları ve sınırlı kapasiteleri nedeniyle, sık sık yazdırıyorsanız, baskı bütçenizi hızlı bir şekilde şişirmek için sık sık değiştirme gerekebilir. Lazer yazıcılar toner kartuşlarını kullanır ve ev ofisleri ve ağır baskı gereksinimi olan işletmeler tarafından tercih edilir.

 

Düzenli yazdırırsanız, bir lazer yazıcıya yatırım yapmak daha iyidir. Biraz daha pahalıya mal olabilir, ancak yazıcının ömrü boyunca daha iyi bir genel baskı değeri elde edersiniz. Toner kartuşlarının çoğu, değiştirilmeleri gerekmeden önce binlerce sayfaya yazdırabilir ve mürekkep kartuşunun aksine, uzun süre kullanılmazsa toner kartuşları kurumaz.



 

Sebep 3: Yazıcı kartuşlarınızın verimsiz sayfa verimi var


Toner Kartuş sayfa verimi, tek tonerle yazdırabileceğiniz yaklaşık sayfa sayısıdır.Verim,% 5 sayfa kapsamını temel alır veya sayfanın % 5'inin tonerle veya mürekkeple kaplı olduğu baskıları alır. Her toner ve kartuş benzersiz bir verime sahiptir ve bazıları diğerlerinden çok daha uygun maliyetlidir. Çoğu toner hem standart verimde, hem de yüksek verimde veya X boyutunda satılır.

 

Çok sayıda yazıcı da ekstra yüksek verimli tonerlerle çalışır. Daha yüksek verimli tonerler daha fazla toner tozuyla doldurulur ve çok miktarda yazdırırsınız, genellikle en iyi seçenektir. Aklınızda bulundurun, hangi yazıcıya sahip olduğunuza bağlı olarak kartuş maliyeti çok farklı olabilir. Tamamıyla farklı fiyat noktalarında karşılaştırılabilir sayfa verimine sahip iki toner satın alabilirsiniz, bu nedenle sayfa veriminin herzaman Yeni bir yazıcı için alışveriş yaparken göz önünde bulundurulmalıdır.

 

Örnek olarak HP CE505A siyah muadil toneri ve HPCE 505 X siyah muadil tonerini inceleyelim. HPCE 505A siyah muadil toneri, 2300 sayfa yazdırır ve 9,43 USD + KDV satılır ve HP CE505X muadil toneri 6000 sayfa yazdırır ve 11,50 USD + KDV satılır. HP CE 505 X serisini kullanan yazıcıyı aldıysanız, sadece 3 USD gibi cüzi bir farkla 3 katı sayfa sayısı elde edebilirsiniz. En verimli yazıcıyı elde etmek için, bir yazıcı için alışveriş yaparken yalnızca yazıcı fiyatlarını karşılaştırmakla kalmayın, kartuş sayfa verimini de yazıcı modelleri ile karşılaştırın!


 

Sebep 4: Yazıcı toner ve kartuşları için çok fazla ödeme yapıyorsunuz


Birçok marka yazıcı kartuşları pahalı olabilir. Neyse ki, onlar senin tek baskı seçeneğin değil! Muadil Market Ürünleri gibi tanınmış bir üçüncü taraf üreticinin uyumlu muadil tonerleri, toner maliyetlerinizi önemli ölçüde azaltabilir ve çok daha düşük bir fiyat için karşılaştırılabilir baskı sonuçları sunar. Uyumlu bir alternatif maliyet oluşturmak için ihtiyaç duyulan kaynaklar çok az olduğundan, tasarruflar baskı kalitesinden ödün vermeden doğrudan müşteriye aktarılabilir.

 

Örneğin, orijinal bir HP CE285A ekstra yüksek verimli siyah toneri 86,00 USD + KDV dolara satılmaktadır. Aynı 285a tonerin Muadil Market  toneri yalnızca 7,00 USD + KDV karşılığında satın alabilirsiniz, aynı sayıdaki yüksek kaliteli baskıları% 80 tasarrufla elde edebilirsiniz. muadil market tonerleri Her yazıcı modeli için uygun fiyatlı bir alternatif sunarak rekabetçi fiyatlarla binlerce uyumlu toner ve kartuş sunar.



Artık yazıcı toner ve kartuşlarının neden pahalı olabileceğini bildiğinize göre, bütçenizi karşılayan bir yazıcı ve toner bulmak için doğru adımları atabilirsiniz. Satışta gördüğünüz ilk yazıcıyı almayın ve olası yazıcınızla birlikte verilen kartuşların iyi bir değerde cömert sayfa verimi sunduğundan emin olun. Herhangi bir sorunuz varsa veya bir yazıcı önerisi arıyorsanız, Muadil market olarak müthiş verimli muadil toner seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz. Daha spesifik bir şey arıyorsanız, bize yorumlarda bir mesaj bırakın. İyi şanslar!


 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.