Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Neden Muadil Toner ?

31-01-2019 20:03
Neden Muadil Toner ?

Neden HP Orijinal Değil Muadil Toner

 

Ofiste veya evde bir HP lazer yazıcısına sahipseniz, sahip olmanın en endişe verici bölümünün işletme maliyetleri olması muhtemeldir. Bu sonuçta, HP toneriniz için ödediğiniz fiyat ve yazdırılması gereken sayfa başına maliyettir. Bir yazıcıyı satın almaya karar verdiğiniz zaman ilk önce yazıcının fiyatının uygun olmasını değil sarf malzemesinin muadil kullanabileceğiniz toneri ve kartuşu ucuz olup olmadığına bakmanız gerekmektedir, günümüzde lazer yazıcıya ihtiyacı olan firmalar yazıcıyı satın alırken birçok kişinin göz önünde bulundurmayacağı bir faktördür!


Bir Lazer Yazıcı Satın Almadan önce


İlk defa bir Lazer yazıcı almaya karar verdiğinizde, veya kullanım ömrünün sonuna ulaşmış bir lazerjet yazıcıyı değiştirmek için, dikkate alınması gereken bazı önemli faktörler vardır. İlk olarak ihtiyacınız ın ne olduğunu belirleyerek başlayınız Lazerjet yazıcıların satın alma fiyatının yanı sıra, yazıcıyının sarf özelliğinin tüketim maliyeti de aslında çok önemlidir. Satış açıklamasında sayfa başına yaklaşık bir fiyat verilebilir ancak bu, elbette, aralıklı yazdırılan metinlerin ortalamasını göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır % 5'ini kapsaması temeline dayanmaktadır!


Hepimizin bildiği gibi, sadece her zaman metin basmanız olası değildir, bu yüzden bu sayfa sayısı kadar çıktı almanızı sağlar demek gerçekçi olmaz. Sayfa yoğunluğu kesinlikle siyah metinlere değil renkli resimlere basılacağı renkli bir HP lazer yazıcı satın alıyorsanız, bu yoğunluk daha yaygın olacaktır. İhtiyaçlarınıza uygun bir model bulduğunuzda ve satın alma fiyatı bütçeniz dahilinde olduğunda, günlük kullanım maliyeti olarak kullandığı tonerinin muadili uygun ve piayasada bulunur olduğuna dikkat edin sayfa sayısı hesabı yaparken % 10 daha gerçekçi bir çıktı maliyeti hesabını sağlamak için tahmini yazdırılan sayfayısını yarıya bölün .


Örnek :

HP CF217a Muadil Toner Sayfa Sayısı Baskı Sayısı:1600 sf * (%5 doluluk oranı ile) siz bunu %10 ile hesapladığınızda 800 sf çıktı alabileceksiniz.


Yazıcının yeteneklerini ve performansını araştırmadaki en önemli bir parçası olarak, şimdi bu model için uygun muadil HP tonerlerin olup olmadığını kontrol etme zamanı. İyi bilinen ve uzun süredir devam eden HP yazıcı serilerinin çoğu, orijinal olmayan alternatif HP tonerlerine sahiptir, ancak satın aldığınız modelin, muadil veya yeniden üretilmiş HP' ye sahip olmayan yeni bir serinin parçası olup olmadığını kontrol edin. şu anda kullanılabilir lazer toner. Günlük çalıştırma maliyeti olarak kullandığı HP tonerine dikkatinizi çevirin ve % 10 daha gerçekçi bir baskı sayısı maliyeti öğrenmek için tahmini yazdırılan sayfayı yarıya bölün.


 

Muadil Toner Satın 


Lazer yazıcınızda Muadil Toner kullanılması, baskı maliyetlerinizi % 100'e kadar azaltabilir. Bu, bir işletme, okul veya kolej gibi çok fazla sarf malzeme bütçesi harcayan yerler için bir yıl boyunca çok fazla tasarruf sağlar ve herhangi bir bütçe açığına ciddi bir engel oluşturacaktır. Temel olarak orijinal marka HP toner satın almanın iki alternatifi vardır.


Öncelikle muadil lazer tonerimiz var HP dışındaki bir üçüncü tarafça üretilen ve toner kartuşunun HP telif hakkını ihlal etmeyen bir toner kartuşu olup, HP yazıcıda yedek toner görevi görür. Bu toner, orijinal markanız olan HP tonerine kıyasla en büyük tasarrufla çevrimiçi olarak satışa sunulmaktadır.


tonerinin, orijinal marka ile aynı ISO standartlarına göre üretilmesi ve tedarikçinin para iadesi garantisiyle gelmesi durumunda, alıcı için kesinlikle bir risk oluşturmamasıdır. Neden bugün yazıcınız için uyumlu bir muadil toner almıyorsunuz ve Mutlaka denemelisiniz, hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.