Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mürekkep püskürtmeli yazıcınızı seçin

Mürekkep püskürtmeli yazıcınızı seçin

Popüler mürekkep püskürtmeli kartuşlar


HP DeskJet 2600 mürekkebi
HP PageWide Pro 477dw mürekkebi
HP OfficeJet Pro 7720 mürekkebi
HP OfficeJet Pro 7740 mürekkebi
 

Epson WorkForce WF-7710DWF mürekkebi
Canon Pixma MG5750 mürekkebi
Yazıcı mürekkebi ekonomik hale getirildi

Her tür yazıcı için geniş bir mürekkep kartuşu yelpazesi sunuyoruz, bu nedenle hangi modele sahip olursanız olun, Kartuş Tasarrufu yazıcınızı yeniden çalışır duruma getirmek için doğru kartuşa sahiptir. HP ve Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılardan Canon ve Brother'a kadar, sizin için mükemmel mürekkep kartuşumuz var. Ayrıca popüler yazıcı mürekkebi markalarımız arasında Kodak ve Xerox mürekkep püskürtmeli kartuşları da stoklarız.

Bir mürekkep kartuşunun ömrü ne kadardır?


Çoğu mürekkep kartuşunun raf ömrü 24 aydır. Tüm kartuşların ambalaj üzerinde yazılı bir son kullanma tarihi vardır ve bu bir kılavuz olarak kullanılabilir. Ancak doğru şekilde saklanırsa, mürekkep kartuşlarınız 24 ay dayanmalıdır. Kartuşları hava geçirmez ambalajlarında ve doğrudan güneş ışığından uzak tuttuğunuzdan emin olun. Ayrıca kartuşları oda sıcaklığında ve radyatör gibi ısı kaynaklarından uzakta saklayın.

En popüler mürekkep kartuşu nedir?


En popüler mürekkep kartuşu HP 304 mürekkep kartuşudur ve onu Canon CL-541XL kartuşu yakından takip eder.

En ucuz mürekkep kartuşu hangisidir?


En ucuz mürekkep kartuşu, "en ucuz"u nasıl ölçtüğünüze bağlı olarak değişir. Paranızın karşılığını arıyorsanız, kartuşun sayfa verimine bakmanız gerekir. Bu, kartuştaki mürekkebi kullanarak kaç sayfa yazdırabileceğinizi gösterir. Kartuşun toplam maliyetini sayfa sayısına bölmek size yazdırılan sayfa başına bir maliyet verir. Bu, farklı kartuşları karşılaştırmak için kullanılabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.