Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Metalize Mat Gümüş Polyester Demirbaş Etiketleri Hakkında

16-01-2019 16:52
Metalize Mat Gümüş Polyester Demirbaş Etiketleri Hakkında

 

Ticari Adınız veya Logonuzla Basılan Özel ve Standart Boyutlar, Numaralandırma ve Barkodlar


Metalize Mat Gümüş Polyester Demirbaş Etiketleri En Popüler Varlık Etiketi Malzemesi dir. 


 

Metalize mat gümüş polyester varlık etiketleri, metalize polyesterin dayanıklı olduğu ancak esnek olduğu için popüler varlık etiketi malzemesi seçimidir. Metalize mat gümüş polyester varlık etiketleri, özellikle isteğe bağlı zorlu ortam laminat eklendiğinde, hemen hemen her türlü iç mekan kullanımı için çok uygundur.


Her metalize mat gümüş polyester aktif etiketi, uzun süreli yapışma gücü sağlayan kalıcı bir yapıştırıcıya sahiptir. Metalize mat gümüş polyester varlık etiketlerini seçin;dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, mobilyalar, dolaplar ve neredeyse tüm iç mekan varlıkları. 



Metalize Mat Gümüş Polyester Varlık Etiketleri Hakkında


Metalize mat gümüş polyester varlık etiketleri öncelikle ticari varlıkları takip etmek için kullanılır. Her metalize mat gümüş polyester varlık etiketi, işletme adınız ve benzersiz bir numara ve / veya barkod ile basılmalıdır. Metalize mat gümüş polyester aktif etiketlerimize işletme logonuzu basarak ürünleri kendi markanız gibi satabilirsiniz.


Metalize mat gümüş polyester varlık etiketi malzemesi, Esnek Eloksallı Alüminyum Folyo varlık etiketlerine ve 8 millik Eloksallı Metal varlık etiketlerine uygun bir alternatif olabilir.


Esneklik için, metalize mat gümüş varlık etiketleri, alüminyum folyonun özelliklerine rakip olur ve sert çevre lapinamızla kaplandığında, metalize mat gümüş polyester varlık etiketleri iç mekan varlıkları için anotlanmış metalden daha iyi bir değer olabilir - en zorlu varlık etiketi uygulamaları muhtemelen eloksallı metal malzememizi en iyi şekilde karşıladık. Metalize mat gümüş polyester varlık etiketlerinin

 

 


İhtiyaçlarınız için uygun olduğundan emin olmanız için bazı ipuçları


- İç Mekan ve Kullanım: Metalize mat gümüş polyester varlık etiketleri, neredeyse tüm iç mekan varlıklarına ve iç mekan ortamlarına uygulanabilir.


- Maliyet ile İlgili Önemli Noktalar: Zorlu ortam varlık etiketlemesi için en düşük maliyetli çözüm metalize mat gümüş polyester demirbaş etiketleridir.


- Ekonomik iç mekanlarda sadece aşağıdakileri göz önünde bulundurun Beyaz Polyester varlık etiketleri.


- Hırsızlık önleme için,Yıkılabilir Yansıtıcı demirbaş etiketlerini göz önünde bulundurun.
 
 
 
 
Varlıklarınızın ömrünü uzatmak için güvenilir etiketleme. 

Güvenilir polyester varlık etiketleriyle varlıkların çalınmasını yönetin, izleyin ve caydırın. Alüminyumun metalize görünümüyle, bu etiketler, aşırı dayanıklılık gerekmediğinde ekonomik bir etiketleme çözümüdür. Bu etiketler, iç mekan ortamlarındaki elektronik, mobilya ve genel varlıkları tanımlamak için yaygın olarak kullanılır. 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.