Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kargo Etiketi ve nakliye etiketi

08-02-2019 13:49
Kargo Etiketi ve nakliye etiketi

Kargo Etiketleri Ve Nakliye etiketleri, e-ticaret yapbozunun küçük bir parçası gibi görünebilir, ancak internet mağazanızın başarısı ve müşteri memnuniyeti için hayati öneme sahiptir. Kargo Ve Nakliye etiketleri, tedarik zincirinizle önemli bilgileri paylaşır; böylece teknolojinin ve insanların paketinizin kökenini ve hedefini anlamalarına yardımcı olur.


Açık sevkiyat etiketleri olmadan, müşterilerinizin siparişleri kaybolabilir veya yanlış yönlendirilebilir, bu da kötü bir müşteri deneyimi yaratabilir, marka sadakatine zarar verebilir ve sonunda satışları kaybedebilir.


Bu makale bir nakliye etiketinde yer alan bilgileri, kendi kendine verilen siparişler için gönderi etiketlerinin nasıl oluşturulacağını ve üçüncü taraf bir lojistik (ARAS, YURT İÇİ, UPS) sağlayıcısının sevkıyat sürecinden kurtulmaya nasıl yardımcı olabileceğini içerecektir.

Aras Kargo Etiketi 100mm x 100mm Termal Etiketi

Mng Kargo Etiketi 100mm x 120mm Termal Etiketi

 

Nakliye etiketlerini anlama


Çoğu UPS  Kargo etiketleri etiketi şöyle görünür:



kargo etiketi  nakliye etiketi 


 


Yukarıda görüldüğü gibi, nakliye etiketleri genellikle aşağıdaki bilgileri içerir:


·Menşei / iade adresi

·Varış noktası

·Paket ağırlığı

·Sevkiyat sınıfı (Yukarıdaki örneklerde sırasıyla, Sonraki Gün Hava ve Öncelikli Posta)

·Elektronik takip numarası ve barkod (taşıyıcı tarafından otomatik olarak oluşturulur)


Yukarıdaki bilgiler, müşterilerinizin oraya gitmeleri gerektiği kadar hızlı gitmeleri gereken siparişleri almada kritik öneme sahiptir. Bu, internet mağazanızın çok daha pahalı olan hızlandırılmış gönderim gibi birden fazla gönderim seçeneği sunması durumunda özellikle önemlidir; Müşterilerin, ödedikleri ve bekledikleri ödemeleri ürünleri aldığından emin olmak istersiniz.


Bununla birlikte, sizin veya sevkıyat sağlayıcınızın sağlaması gereken ana bilgi müşterinin adresi ve iade adresidir - iyi bir sevkıyat yazılımı veya kargo firmaları, gerisini otomatik olarak oluşturur.


Kargo etiketleri ile Nakliye etiketi ayrıca posta ücretinin ödenip ödenmediğini de gösterecektir; gönderi etiketlerini internet olarak ön ödeme yapıyor ve yazdırıyorsanız veya bir sipariş yerine getirme sağlayıcısıyla çalışıyorsanız, nakliye etiketi, örnek USPS etiketinin üstündeki " Posta Ücreti ve Ücretli Ücretler” notu gibi, ücretli olarak işaretlenecektir. 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.