Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dymo Etiket Yazıcısı ? satın almadan önce bunu okuyun!!

02-04-2023 13:08
Dymo Etiket Yazıcısı ? satın almadan önce bunu okuyun!!

Dymo Etiket Yazıcısı satın almadan önce bunu okuyun


Dymo etiket yazıcıları nakliye için popüler bir seçimdir. Ancak yılda 6 rulodan fazla etiket kullanıyorsanız, bir Toshiba veya Zebra yazıcı satın almayı düşünebilirsiniz.


Kısa Vadeli Tasarruf mu, Uzun Vadeli Tasarruf mu?

 

Yalnızca yazıcının fiyatını değil, sarf malzemelerinin maliyetini de dikkate almak hayati derecede önemlidir. Örneğin, nakliye için bir etiket yazıcısı satın aldığınızda, bu yazıcı için tek seferlik bir ödemedir, ancak sarf malzemeleri için devam eden bir maliyettir. Bazı etiket yazıcılarının fiyatları daha ekonomik olsa da, dikkate almanız gereken etiketlerin uzun vadeli satın alına bilirliği olduğunu sık sık göreceksiniz.


Yukarıdaki grafik, bir yazıcının ilk yıldaki toplam maliyetini (sarf malzemeleri dâhil) göstermektedir; bu ön maliyettir. Dymo yazıcının başlangıç ​​maliyeti daha düşük olsa da, 2000'den fazla etiket kullanıyorsanız Toshiba veya Zebra yazıcı satın almanın çok daha değerli olduğunu göreceksiniz. Örneğin, ilk yılda 8000 etiket kullanıyorsanız (yaklaşık 23 rulo nakliye etiketi), Dymo yazıcı yerine Zebra ZD220D yazıcı satın alarak 1.016 ABD Doları tasarruf edersiniz.

 

Bu sizi hala ikna etmediyse, aşağıdaki grafiğe bir göz atın.

 

Bir etiket yazıcısı satın aldığınızda, uyumlu nakliye etiketlerini de satın almanız gerektiği açıktır. Yazıcılar yalnızca bu etiketlerle çalışacak şekilde tasarlandığından, bir Dymo yazıcıyla yalnızca tescilli Dymo sarf malzemelerini kullanabilirsiniz. Grafikte gösterildiği gibi bu, bir Toshiba veya Zebra yazıcıya kıyasla her yıl sürekli olarak daha fazla ödeyeceğiniz anlamına gelir. Ancak farklılıklar bununla sınırlı değil.


Bir Toshiba veya Zebra yazıcı ayrıca daha güvenilir bir deneyim sunacak ve daha geniş bir etiket boyutu ve yapıştırıcı yelpazesini kabul ederek hem zamandan hem de paradan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

 

Yılda yalnızca 1000 etiket (yaklaşık 3 rulo) satın alıyor olsanız bile, her yıl en az 169 ABD Doları tasarruf edersiniz. Şu anda, Office Works'ten Dymo XL LabelWriter etiketleri satın almak istiyorsanız, 220 etiketlik rulo başına 62,95 ABD doları ödemeniz gerekir! 350 etiketlik rulo başına 14,60 ABD doları fiyatla neredeyse aynı etiketi sunuyoruz.

 

Dymo Etiketleri Neden Daha Pahalıdır?

Dymo etiketlerinin neden bu kadar pahalı olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Büyük olasılıkla, üretim süreci de dâhil olmak üzere fiyata katkıda bulunan birkaç faktör vardır. Her Dymo etiketi bir kara işaret, küçük bir delik ve hatta "Otomatik Etiket Tanıma" için bir RFID çipi içerebilir. Bu, etiketleri üretmek için üretim sırasında ek bir işlem gerektiği anlamına gelirken, Zebra veya Toshiba yazıcılar bu olmadan çalışabilir.

 

Yüksek kaliteli etiket yazıcılarımızla paketleme ve nakliye süreçlerinizi iyileştirin

İşletmeler, konu etiket yazıcılarına yatırım yapmak olduğunda işin kolayına kaçmayı göze alamazlar. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı bulmak için dayanıklı, yüksek kaliteli Zebra ve Toshiba yazıcı serimizi keşfedin. 

Yazıcılarımız hakkında sorularınız mı var? İş yerinizin benzersiz zorluklarını aşacak bir etiket yazıcısı bulmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyacak olan müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.