Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Doğru Etiket Kullanımı

14-01-2019 17:28
Doğru Etiket Kullanımı

Doğru Etiket Kullanımı Nasıl Bulunur ?

Bazen bir Çözüm İçin Birden Fazla Etiket seçeneği Gerekir 

Farklı yüzey malzemeleri ve yüzey koşullarına sahip olan çeşitli ürünleriniz için doğru etiket / buradaki ürünler için bulurken dikkat etmeniz gereken faktörleri tartışıyor.
İşte duyduğumuz ortak bir senaryo - durumunuz bu mu?

"Biri için ahşap, diğeri köpük kauçuğu diğeri plastik olmak üzere farklı yüzey malzemeleri ve yüzeyinde olan birkaç ürünüm var."

Etiketleme uygulaması spesifikasyonlarının bir parçası olarak, bazen ham ahşap, toz boyalı, kauçuk veya plastik malzemeler gibi çeşitli yüzey malzemeleri üzerinde çalışacak "bir etiket” için talepler alıyoruz. Yüzey malzemeleri. Tüm yüzey malzemeleri aynı değildir, bu yöntem, bir etiket yüz stoğu / bileşimcisi mutlaka tüm yüzeyler için bir çözüm olmamalıdır. Ek olarak, sadece otellerde bir yüzey yapısı değil, aynı zamanda doğru etiket yüzey stoğunu ve yapıyı hedeflemek için onun yüzeydeki malzemelerin tümünü kullanarak tüm yüzey koşullarını kullanarak da aynı şekilde.

Etiket Yüzey malzemesi


Bu tür, etiket anketimizde, bir etiketin uygulanabilmesi, ürününüzden oluşan bir yüzey hazırlığı ve en iyi tanımlayan "bir” tür malzemesi veya yüzey seçimi tercihini rica ediyor. Aralarından seçim yapılabilecek yüzeysel yapıların çeşitliliği: Aluminum, cam, metal (çıplak), boyalı, kağıt, plastik, toz bazlı, kauçuk,

Çok farklı yüzeylere sahip birden fazla ürün etiketlemesi,. Her zaman değil - ama en muhtemel - yönlendirmeli çok farklıysa. Üretmek, ahşap gözeneklidir. Plastik değil. Aynı etiket yapıştırıcısı her iki yüzey yapıştırıcısı. Ahşap yüzeyinde daha fazla boşluk, çukur veya küçük deliklerde, etiketin uygulandığı yüzey daha azdır.

Ek olarak, yüzey durumu da gösterilebilir.

Etiket Yüzey durumu

Kavisli, Tozlu, Düz, Soğuk Dondurulmuş, Yağlıboya, Pürüzsüzlü, Pürüzsüz, Kurumlu, Dokulu, Mumlu, Islak Su. Tüm yüzey koşullarını doğru bir şekilde tanımlayın, doğru etiketi seçin.
Çeşitli ürünler etiketlemek, önce yüzey malzemelerinin her birini ve ikincisi de, yüzey malzemelerinin her birini için tüm yüzey koşullarını tanımlanmıştır. Bu, yüzeysel yüzey ve yüzeysel özellik için özel sözcük tanımlamaya yardımcı olacaktır. Bir etiket tüm ürünler için çözüm yolu - bazen birden fazla etiket çözümü gerekir.

 
İş için Doğru Etiketi Seçme

"Şirketinizin ihtiyaçları için en etkili ve ekonomik etiketleri seçmek ilk başta çok zor görünebilir, çünkü günümüzün ileri teknolojisi ile çok fazla seçenek var. Aslında, bir anda gerçekten sadece birkaç faktöre odaklanmanız gerekiyor. Bu belgede yapacağız. bu faktörlerin her birini tartışın ve tercihinize nasıl uygulandıklarını inceleyin. Başlamak için, etiketlerin amacı ve nasıl kullanılacağı konusunda net olmak önemlidir. "
 

Etiket ömrü

Etiketinizin ne kadar süre dayanıklı olması gerekiyor ? 
Günler, haftalar, aylar, bir yıl mı, yıllar mı? Örneğin, bir nakliye etiketi ise, etiketin kartona uygulandığı andan kartonun teslim edildiği tarihe kadar sadece son günlerde kalması gerekir ise. Sadece bir kağıt etiket doğrudan Termal etiket veya Termal Transfer etiketi Kullanmanız Yeterli olacaktır. 
 
Bununla birlikte, bir varlık veya stok etiketi ise, muhtemelen yıllar sürmesi gerekecektir. Bu durumda, daha uzun ömürlü, daha dayanıklı bir etikete ihtiyacınız olacaktır. Etiket çözümü: sentetik bir termal transfer Etiketi Silver mat Etiket, Demirbaş etiketi, Opak PP (Polipropilen), Opak Polipropilen (PP) Etiket gibi . Şimdi etiket Kullanım bilgisine sahibiz.


Etiketin Kullanıldığı Yer ve Etiketin Maruz Kalması ile ilgili.

Etiketin Kullanıldığı Yerler 

Etiket nerede kullanılacak ?   İçeride (depo veya ofis gibi bir bina gibi), dışarıda (dışarıda) veya hem içeride hem dışarıda mı kullanılacaktır. Bunu bilmek önemlidir, çünkü ne tür bir etiket materyali ve yapıştırıcı sının gerekli olacağını büyük ölçüde belirleyecektir. 

Şimdi etiketin nerede kullanılacağına dair bilgimiz var.


Kimyasallar, solventler, nem, ultraviyole ışık

Etiket kimyasallara, solventlere, neme ve ultraviyole ışığına vb. Maruz kalacak mı?
Bu soruların herhangi birine veya tümüne evet cevabı verirseniz, geçerli olanların sayısı hakkında bilgi toplamanız önemlidir.
Yukarıdakilere dayanabilecek etiket ve yapıştırıcılar var mı? Emin ol. Ancak, hangi etiket malzemesi ve yapıştırıcının belirli maruziyetlere bağlı olduğu belirlenir.

Örneğin, kimyasal maddelere ve solventlere maruz kalma. Etiketin maruz kalacağı kimyasallar veya solventler nelerdir? Malzeme Güvenlik Formu (MSS) sunmak çoğu zaman çok yararlıdır. Bir MSS, fiziksel özellikler, toksisite, reaktivite gibi kimyasallar hakkında ayrıntılı ve kapsamlı bilgi sağlayan teknik bir belgedir. Bir MSS bu ürünün üreticisinden temin edilebilir. Bu kilit bileşenlerin belirlenmesi, kimyasal veya solventlere başarıyla dayanabilecek doğru etiket malzemesini ve yapıştırıcıyı bulmaya yardımcı olacaktır.

Aynı şey nem için de geçerlidir. Etiket, açık havada yağmur gibi neme veya su veya buharın bulunduğu bir işlemdeki bir buzdolabındaki, dondurucudaki neme maruz kalacak mı? Ve ne kadar süre için?

Ultraviyole (UV) Işık, göz önünde bulundurulması gereken başka bir unsurdur. Etiket açık havada güneş gibi UV ışığına veya floresan tüp, akkor lambalar, kompakt floresan lambalar, halojen veya metal halide lambalar, neon veya yüksek yoğunluklu deşarj lambaları gibi iç mekan ışıklarından UV'ye maruz kalacak mı? Doğru etiket malzemesine sahip olmamak, sadece etiketi solmaz veya bozmaz, aynı zamanda etiket üzerindeki baskıyı da korur.

Şimdi etiketin nerede kullanılacağı ve etiketin bilgileri gösterdiği yere ulaştık.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.