Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Barkodlarla stok yönetimi kontrolü

Barkodlarla stok yönetimi kontrolü

Barkodlarla stok yönetimi kontrolünü yeniden kazanın

 

Depolamada konvansiyonel envanter kontrolü, pahalı hatalar için fırsatlarla doludur. Yanlış yazımlardan envanter kaybına kadar karlılığınız gönderilerinizle birlikte kayboluyor. Depo personelinin ya maddeleri aramaya, envanteri saymaya ya da sisteme manuel olarak veri girmeye harcadığı zaman insan hatalarına yol açar.


Barkod entegre kolaylığı.

Bu eski yöntemlerden kaynaklanan kayıpları, iş yapmanın maliyeti olarak kabul etmek için hiçbir sebep yoktur.Barkodlu envanter yönetimine geçmek - envanteri ve gönderileri işaretlemek ve takip etmek -hataları azaltır ve verimliliği artırır.


Bunu düşün

* Bir çalışan, yanlış yerleştirilmiş envanter bulmaya çalışırken vardiya başına 20 dakika harcıyorsa, yılda iki saat 40 hafta ödüyorsunuz ve karşılığında hiçbir değer alamıyorsunuz. Bu matematiği çalışanlarınıza ve her vardiyaya uygularsanız, ne kadar para harcıyorsunuz?


* Bir depo çalışanı, hatalı sevkiyatları düzeltmek için haftada toplam iki saat harcıyor; bunlara sevkiyatın takibi, malların değiştirilmesi, yeniden nakliyesi ve iade edilmesi de dahildir. İade ve değiştirme gönderilerinin maliyetine ek olarak, manuel bir sistemden kaynaklanan hataları düzeltmek için yılda 100 saat ödüyorsunuz


* Belirli bir ürünün fazlalığı raflarda yüksek stoklanmış ve unutulmuştur. Müşteriler geri sipariş bildirimleri alıyorlar - ve onlarla birlikte gelen hayal kırıklığı-önüne geçmek istiyorsanız. barkodlu envanter yönetimine mutlaka geçmelisiniz


Barkodlu envanter yönetimine geçmek, çalışanlarınızın gelen ve giden envanteri kolayca etiketlemesini ve taramasını ve verileri otomatik olarak veri tabanınıza göndermesini sağlar. Sen dramatik hatalar keser ve verimliliği artırır, el işçiliğini azaltmak. Operasyonunuz, kayıp envanter arayan, yanlış sipariş alan müşterileri sakinleştirmeye çalışan, gönderileri değiştiren ve envanter sayımlarını yanlış kullanan müşterileri sakinleştirmeye çalışan sayısız saati yeniden kazanıyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.