Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Barkod Yazıcı Satın Alma Rehberi

Barkod Yazıcı Satın Alma Rehberi

Barkod Yazıcı Satın Alma Rehberi  

Bugün çevremizdeki her şeyde ağırlıklı olarak kullanılan barkodlar ile evinizdeki ürünlerden biletlere, bu hafta sonu katılabileceğiniz bir etkinliğe kadar barkodlar günlük yaşamın bir parçası haline geldi. Tümdünya da envanteri izlemekiçin bir barkod kullanılmadan önce, önce yazdırılmalıdır. Tedarik zincirinin sorunsuz bir şekilde çalışması için üreticilerin doğru barkod yazıcı tipi ne sahip olmaları önemlidir.


Barkod yazıcıları, üretim operasyonunuz için gerekli olan hususlara gelince, genellikle göz ardı edilebilir. Barkod yazıcıları, etiketlere yazdırmak için doğrudan termal veya termal transfer teknolojisini kullanarak etiket üretir. Barkodları düz kağıt belgeler veya kartonlara yazdırmak için mürekkep püskürtmeli ve lazer baskı teknolojileri de kullanılabilir.

 

Barkod yazıcı türleri, büyük depo işlemleri için masaüstü kullanımından kablosuz endüstriyel barkod yazıcılarına kadar çeşitlilik gösterir. Hangi tür barkod yazıcının barkod yazdırma sisteminizi en iyi şekilde tamamlayacağını anlamak için, barkod yazdırma bileşenlerini inceleyelim.



barkod yazıcı

 

 

Neden bir barkod yazıcısı

Bir barkod yazıcı, bir barkod tarayıcı veya mobil bilgisayar, barkod yazılımı ve barkod etiketleri de içeren bir barkod sisteminin temel öğelerinden biridir. Barkod yazıcıları, ürünler, varlıklar, envanter, sarf malzemeleri, paletler ve bozulabilirler gibi yaygın olarak etiketlenmiş öğelerde kullanılmak üzere barkod yazdırır. Etiket ve etiket yazdırmanın yanı sıra, bazı barkod yazıcıları plastik kimlik kartları, bileklikler, biletler ve RFID etiketleri bile oluşturabilir.



masa üstü barkod yazıcı

 


Masaüstü Barkod Yazıcıları

Barkod yazdırma ihtiyaçlarınız için alanınız ve bütçeniz sınırlımı? Öyleyse, bir masaüstü barkod yazıcısı en iyi seçeneğiniz olabilir. Bu yazıcılar düşük hacimlerde yazdırırken kağıt etiketlerde ve etiketlerde en iyi sonucu verir ve sentetik malzemelere bile sınırlı miktarda basabilir.



endüstriyel barkod yazıcı

 


Endüstriyel Barkod Yazıcıları

Yüksek hacimli depo uygulamaları için ideal olan endüstriyel barkod yazıcıları termal transfer veya doğrudan termal baskı modunda çalışabilir. Tamamen metal bir çerçeveyle tasarlanmışlar dır vetedarik zincirinizde verimliliği artırmak için durmadan çalışırlar.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.