Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Barkod Yazıcı Önerilerileri

09-02-2019 13:42
Barkod Yazıcı Önerilerileri

 

En İyi Barkod Etiket Yazıcıları 2023


 

REtech Bilişim barkod ve etiket Ve Ribonlar dan daha fazlasını sunar. Ayrıca, dahili etiket baskınızı optimize etmek ve uygulama, bütçe ve üretim gereksinimlerinizi karşılamak için çeşitli etiket yazıcılarımız bulunmaktadır.


Bir müşterilerimizin talep üzerine etiket baskı makinası almak istediğinde, sık sık bize,"Hangi barkod etiket yazıcılarının en iyisi olduğunu ve hangi modelin bana uygun olduğunu nasıl bulabilirim?" Diye soruyor.


En İyi Barkod Etiket Yazıcıları 2019


Masa Üstü Barkod yazıcıları (Ekonomik)

 


1.Argox OS-214Plus

2. Zebra GC-420T

3. Wıncode LP423N

4. Zebra GX Series

5. Rongta RP400


Endüstriyel Barkod yazıcıları

 

1. Cab SQUIX

2. Zebra ZT serisi

3. Cab XC serisi

4. Epson C7500

5. Cab EOS

6. Cab Hermes

7. Cab Mach 4

9. Epson C3500

10.Sato CL4NX


 


Gerektiğinde, bir yazıcının çeşitli işlevleri ve yazdırma teknolojileri olmalıdır. Barkod etiketlerini yazdırmak için dört baskı teknolojisi vardır:

 

Termal transfer baskı

Termal transfer baskısı, Ribonlu etiket yüzeyine termal transferini kullanarak baskı alır..

 

Mürekkep püskürtmeli baskı

Adından da anlaşılacağı gibi mürekkep kullanan Inkjet baskı, genellikle renkli baskıda kullanılır.


Lazer baskı

Lazer baskı, mürekkep püskürtmeli baskıya benzer, ancak renkli toz ve etiket yüzeyine baskıyı alabilmek için bir lazer kullanılmasına dayanır.


RFID

RFID teknolojisinde, veriler akıllı etiketlere gömülü RFID çiplerine yazılır. Normalde, yazıcı verileri yongaya aktarabilir ve kodlayabilir.



Bu teknolojilerin her birinin avantajları ve dezavantajları vardır. Daha fazla bilgi için lütfen diğer blog sayfalarımıza bakınız 
Kullanılan teknolojiden bağımsız olarak, barkod etiketlerinin talep üzerine basılması için en uygun olduğuna inandığımız yazıcı örneklerini (özel bir sıra olmadan) aşağıda listeledik.

 


 

Masa Üstü Barkod yazıcıları (Ekonomik)

 


 

 

 

 1. Argox OS-214 Plus

argox os 214
 

Argox OS-214 plus doğrudan termal ve Argox OS-214 plus termal transfer yazıcıları bulunmaktadır, Masaüstü modelleri için nadiren görülen cazip bir fiyata sahiptir. Argox OS-214plus, 203 DPI Baskı Çözünürlüğü vardır ve Argox OS-214plus, Maks. 104 mm Baskı Genişliğine sahiptir. Bu rekabetçi fiyatlı yazıcılar güvenilir ve kullanımı kolaydır.


 

 2. Zebra GC-420T

zebra gc420t
 
Uygun Maliyet, Yüksek Kalitede Buluştu
Zebra'nın zengin özellikli, rekabetçi fiyatlı Zebra GC420t masaüstü yazıcısı, Zebra kalitesini, dayanıklılığını ve güvenilir performansını birçok düşük ila orta hacimli, doğrudan termal ve termal transfer baskı uygulamalarına sunar. Zebra'nın en uygun fiyatlı termal transfer yazıcısı, kolay açılır kapaklı tasarımı ve renkli temas noktalarıyla gerçekten parlıyor, işletmenizin hareket etmesini sağlamak için çok az operatör eğitimi gerektiriyor.

 

3. Wıncode LP423N

 
Etiket Rulo İç Çapı: 25,4mm
Etiket Rulo Dış Çap:109mm

Sarım yönü :  Dış sarım
Baskı Genişliği: 104.1mm
 
Ribon max: 
Thermal Transfer Ribon Max. İç Çapı: 13mm 
Thermal Transfer Ribon Max. Dış Çapı: 37mm
Max Uzunluk :  91 metre / 300metre
 
4. Zebra GX serisi

zebra-GX430-barkod-yazici

 

Zebra GX serisi etiket tabanlı transfer yazıcılar mevcut yazılım programlarınıza, işletim sistemlerinize ve üretim süreçlerinize kolayca entegre edilebilir. Kompakt tasarımdaki verimli yazıcı, basit bir şerit değişimini mümkün kılar ve bu nedenle uluslararası şirketler için en iyi seçimdir. İsteğe bağlı olarak, cihaz ayarlanabilir bir baskı taşıyıcı sensör, kesici ve soyucu ile genişletilebilir.

 

 

 

4. RONGTA RP400 serisi

RP400 Termal Transfer Barkod Yazıcı

1. Moda görünümü

2. Yüksek hız, mükemmel stabilite ve dayanıklılık ile

3. İletim türüne göre doğru ve hızlı bir şekilde kağıt algılama

4. Güçlü fonksiyon, destek paralel, seri, USB çoklu arayüzler

5. İthal termal yazıcı kafası, açıkça ve istikrarlı yazdırma

6. Otomatik düzeltme kağıdı ve karbon fonksiyonu ile

7. Basit ve kolay kağıt ve karbon bandı değiştirme

Resolution 203dpi (High Resolution and High Speed) Printing method Thermal Transfer/Direct Thermal Printing speed 4-5 Inch/s

Max printing width 104mm (4.09 ) Max printing Length 2286mm (90 ) Interface USB/ (USB+ Serial+Parallel+Ethernet)

Commands TSC Ribbon Length Max 300M Ribbon width Min. 30mm; Max. 110mm, Media Max Media Roll OD 127mm (5″ )

Min Media Roll ID 25mm, Media Paper Type Continuous, gap, fan hold, black mark, Media Rolling Up Method Printing side outward Rolling

Media width Max 120mm (4.72″), Min: 20mm (0.78″), Media Roll Core Size 25.4mm~38mm, Media Gap Min.2mm

Media Thickness 0.058mm~0.305mm, Label Length 10mm~2286mm, Accessories External Media Holder (Optional)

Software Editing Software Nicelabel SEDriver Windows 2000、XP、Vista、Win7、Win8、Windows Server 2003&2008


 

 

 


 

Endüstriyel Barkod yazıcıları


  

 

1. Cab SQUIX 

 

Barkod etiket yazıcısı Cab SQUIX, tek bir çok yönlü yazıcıda inovasyon, kullanım kolaylığı, hassasiyet, güvenilirlik, kalite ve hızı birleştirir. Endüstriyel termal transfer yazıcısı, siyah beyaz baskı için tasarlanmıştır. Yazıcının özel bir özelliği, iPhone'a benzer şekilde, yazıcıyı yüklemek, yazıcı kafasını temizlemek ve etiketleri yazdırmak için video talimatlarını gösteren etkileşimli ekrandır. Cab yazıcının diğer bir avantajı, işinizi çok fazla zaman kazandırabilecek bir kesici veya soyucu eklene bilmektedir.

 

 


2.Cab Mach 

 

Kabin Mach 4 en iyi baskı kalitesi sağlar ve saniyede en fazla 8 inçlik bir baskı hızına ulaşıyor. Ek olarak, cihaz RFID etiketlerini yazdırabilir. Esnek ve güvenilir termal transfer yazıcısı ile 600 dpi'ye kadar çözünürlükle yüksek baskı kalitesi elde edersiniz.

 

 


3. Cab XC serisi

 

Bu yazıcı serisi,Cab XC4 ve XC6'yı içerir. Özel termal transfer yazıcısıyla, etiketleme sisteminize ilave bir ribon ile renk ekleyebilirsiniz. Renk özelliği, yazıcınızın, işinizin özel gereksinimlerini karşılamak için grafik öğeleri yazdırmasını sağlar. Yüksek çözünürlüklü baskı kafası özellikle yüksek kaliteli etiket baskısı sağlar. Ek olarak, net, etkili ve hassas etiketleme sayesinde, cihaz GHS uyumlu etiketleme gerektiren uygulamalar için özellikle kullanılır.

 

 


4.Cab EOS

 

Cab EOS etiket yazıcısı çok yönlü etiket baskısına izin verir ve ayrıca öğretici videolar içeren benzersiz bir dokunmatik ekranlı kullanıcı arayüzü sunar. Dokunmatik ekran, etiket biçimlerini kolayca saklamanıza, değişken veya sabit veriler eklemenize ve isteğe bağlı olarak bir PC'ye ihtiyaç duymadan yazdırmanıza olanak tanır. Yazıcı, çeşitli etiket biçimlerini almak ve hatta verileri bir USB belleğe kaydetmek için kullanılabilir. Kompakt tasarım hızlı teslimat süreçlerinize entegrasyonu kolaylaştırır.


 

 5.Cab Hermes

 

Cab Hermes, isteğe bağlı olarak doğru ve verimli bir etiketleme izin veren bir etiket uygulama fonksiyonu ile uzatılabilir. Yazıcı hızlı ve esnek olduğundan üretkenliği ve verimliliği önemli ölçüde artırır. Endüstriyel uygulamalar için idealdir.


 

6. Zebra ZT serisi

zebra barkod yazici

Zebra ZT610 .İhtiyaçlarınıza göre özel olarak tasarlanmış yazıcınız esnektir ve kolay entegrasyon, kullanım ve yönetim sağlar. Kompakt cihaz, saniyede 6 inç baskı hızıyla 6 inç genişliğe kadar yüksek çözünürlüklü etiketler üretir. Doğrusal ve 2D barkodları basabilme özelliğine ek olarak, yazıcı kolay iç kontrol için aydınlatmalı baskı taşıyıcı ve şerit yollarına sahiptir.

 

 

7.Epson C7500

epson-7500-barkod-yazici

 

Zebra ve Cab termal transfer yazıcıların aksine, Epson yazıcılar inkjet teknolojisine dayanmaktadır. Bu nedenle renkli etiketlerin basılmasını sağlarlar. Özellikle,Epson C7500, yüksek bir hız ve temiz, keskin bir renk sonucu elde eder. Yazıcı özellikle sık sık renkli etiket basmanız gerektiğinde kullanışlıdır. Sık kullanmazsanız, bakım çok fazla mürekkep tüketir. Yazıcı yüzlerce etiket boyutunu yüklemeyi destekler. Renkli kartuşların değişimi, büyük kartuşlar nedeniyle basittir ve nadiren değişim gereklidir.

 

 
 

8.Epson C3500

epson-3500-barkod-yazici

 

 

Ayrıca at Epson C3500 birçok yüksek verimlilik fonksiyonları ve tam renkli baskı destekleyen bir mürekkep püskürtmeli yazıcı. Saniyede 4 inç baskı hızı sayesinde, cihaz daha yüksek verimlilik ve daha hızlı işlemler sağlar. Önceden yazdırılmış etiket stoku gerekmez: yalnızca gerektiği kadar yazdırın. Kağıdı kolayca yeniden yükleyin ve yazıcı durum göstergeli bir LCD ekran işlemlerinizi sorunsuz ve verimli bir şekilde sürdürmenize yardımcı olur.

 

 

9. Sato CL4NX

sata-barkod-yazici

 

 

Sato CL4NX bir 2D barkod yazıcılar ve bir RFID etiket yazıcısı da olduğu gibi, diğer dokuz etiket yazıcılarından farklıdır. Üç farklı DPI seçeneği kullanılarak, yazdırma sonucunun boyutu ve netliği belirlenebilir. Dayanıklı yazıcı, mükemmel baskı kalitesi sağlar. Ek olarak, aygıt yazdırmadan önce bir etiket veya barkod yazdığını onaylar. Bir sorun olursa, ekranda bir hata mesajı görünecektir.



 
 

Bu bilgilerin doğru yazıcıya karar vermenize yardımcı olacağını umarız. sektör tecrübemizle REtech Bilişim olarak barkod etiket yazıcıları ve özelliklerini çok iyi tanıyoruz. Kararınızda size tavsiyede bulunduğumuz düşünerek  ve size yardımcı olmabildiğimizi düşünmek bizi çok memnun ediyor.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.