Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Barkod Etiket Ömrü Ve Raf Ömrü

16-01-2019 18:58
Barkod Etiket Ömrü Ve Raf Ömrü

Etiketler için "Hizmet Ömrü” ve "Raf Ömrü” aynı şeydir, değil mi?

 

YanlışBir etiketin ne kadar süre dayanacağını belirlemeye çalışırken, servis ömrü ve raf ömrü aynı şeyleri ifade eder.

 

Hizmet Ömrü bir etiket malzemesi bir etiket güvenilir bir yüzey üzerinde sabit kalan sürenin asgari uzunluğudur. Bu derecelendirme, malzemenin kullanım amacını ve tipik koşullarını dikkate alır.Örneğin, bir malzeme iki yıllık bir servis ömrüne sahipse ve dış yüzeyler için yapılmışsa, sürekli dış mekanda ve hava koşullarında iki yıl (veya daha fazla) hayatta kalmalıdır.


Bir etiket uygulandığında, bu etiket için hizmet ömrü başlar. Bu, her tür etiket yapıştırıcısı için geçerlidir (kalıcı, çıkarılabilir, yeniden yerleştirilebilir, vb.).

raf ömrü ve etiket ömrü

Raf ömrü bir etiket malzeme etiketi performansı düşüş yaşandığı önce kullanılmayan kalabileceği maksimum uzunluğudur. Genellikle altı ay içinde olduğu gibi etiketlerinizi hızlı bir şekilde kullanırsanız bu asla endişe etmez. Raf ömrüne ulaşmadan önce daima etiketlerinizi kullanmanız önerilir. Raf ömrünü geçen bir malzemenin kullanılması baskı kalitesini, yapışkan performansını ve genel dayanıklılığı engelleyebilir.


Bu şartları nerede bulabilirsiniz? En yaygın olarak, her iki derecelendirme de özel siparişleriniz için tekliflerde görüntülenebilir. Diğer yerler, materyal özellikleri sayfalarını ve web sitemizde bulunan bilgileri içerir.


Bir ürünün hizmet ömrünü veya raf ömrünü bulmak için yardıma ihtiyacınız olursa, Etiket Uzmanları, uygulamanız için en iyi performansı gösteren etiketleri almanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.